Trainer

Karin van der Plas

Mindfulness en de zee....


Zeven jaar lang bestond mijn leven voornamelijk uit water.
Het heldere, turquoise Caraïbische water. In een notendop (van 12 meter); op die eindeloze zee!!! Indrukwekkend waren de uren, dagen, weken, maanden, jaren op de golven. De lachende dolfijnen voor de boeg, vliegende vissen aan dek, een nieuwsgierig mee zwemmende walvis met haar jong. De confrontaties met natuurkrachten die zowel alertheid als overgave vragen. Van 'go with the flow', tot verzeild raken in windkracht negen op het scherpst van de snee!
 Dat leven bracht me vaak in een meditatieve houding, al was ik me daar toen niet van bewust. En nu in de drukte van het Nederlandse, is er nog steeds die behoefte om stilte in mezelf te vinden. Een stilte die ruimte geeft om te kijken of ik, ver weg van de zee, nog steeds op koers vaar!De Mindfulness training wordt verzorgd door Karin vd Plas (gecertificeerd Mindfulness Trainer). Mindfulness voor particulier, kind en bedrijf!


Opleidingen

Leerkracht in basis onderwijs, Propedeuse Pedagogie UVA, Master Remedial Teaching HU.

Activiteiten

Mindfulness voor Kinderen in Soest
Facilitator ATB: (Awareness Through the Body)
Praktijk IKAYA Remedial Teacher en Kinderpraktijk
Magnesium Centrum

Lichaamsgerichte opleidingen o.a.


Facilitator-Trainer Awareness Through the Body (ATB - meerjarige opleiding te India), Mindfulness Trainer (eenjarige opleiding See True), Trainer Energetisch - Emotioneel en Reichiaans lichaamswerk (vierjarige beroepsopleiding), Sportmassage (éénjarige opleiding), Shiatsu Massage Therapie (Nippon, Baarn), Elfriede Hengstenberg methode Duitsland.